Kapcsolat

Konyhabútor készítés Sopron - SIHO Design Kft.

Cím: 9400 Sopron,
Újteleki u. 50.
Szaniszló Dóra
+36707733048
+3699787554
E-mail:
sihobutor@gmail.com
Facebook

Facebook

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő: 8:00-16:00

Kedd: 8:00-16:00

Szerda: 10:30-19:00

Csütörtök: 8:00-16:00

Péntek: 8:0-16:00

 Rólunk


Konyhabútor készítés Sopron - Siho Design Kft.

Egyéni vállalkozóként kezdtük tevékenységünket Sopronban, majd 2015-ben alapítottuk meg mostani formánkat, alakítottuk ki üzletünket. 

2018 januárjában nyitottuk új konyhastúdiónkat, ahol nyitvatartási időben vagy egyéb egyeztetett időpontban állunk vásárlóink szolgálatára.

Konyhához és egyéb bútorokhoz is rengeteg kisebb nagyobb minta áll rendelkezésre.

Fő profilunk a konyhabútorok tervezése és gyártása, de emellett szívesen foglalkozunk egyéb kisebb és nagyobb bútorok megtervezésével és kivitelezésével is. Több nagyobb munka után mondhatom, hogy egész lakások belső látványtervének elkészítésében is szívesen segítünk.

Konyhabútoroknál fontosnak tartjuk hogy ne csak esztétika és ne csak funkcionalitás, hanem a kettő harmóniájában a vevő személyiségének és elvárásainak legjobb tudásunk szeint tervezzük meg a bútort. Ez természetesen mind a belső terek kialakítására és az egyéb bútorok tervezésére igaz.

Kivitelezésnél fontos számunkra a minőség, hogy a vevő elégedetten használhassa elkészült bútorait. Ebben profi saját asztalos csapatunk biztosítja a hátteret.

Tekintse meg az általunk készített egyedi konyhabútorokat a referencia munkáink között!

Még több terv és megvalósult munkánk megtekintéséhez keressék fel facebook oldalunkat:

Egy gondolat a tervezőtől:

"Egy konyha az az élettér, ahol a legtöbb időt töltjük, így úgy kell kialakítani, hogy ne csak a kényszer, a mindennapi rutin miatt legyünk ott, hanem azért, mert szeretjük a konyhánkat, szeretünk ott lenni."

 

Üdvözlettel: 

SIHO Design Csapata

 
Vissza az előző oldalra!
Konyhabútor készítés Sopron - SIHO Design Kft. - Magyar