Bosch mosógépek 10 év motorgaranciával 2020. január 1-től

2019. december 20., 12:22

2020. január 1-től megbízhatóságunk zálogaként 10 év motorgaranciát biztosítunk az EcoSilence Drive® motortechnológiával rendelkező Bosch mosógépekre!*

A Bosch mosógépek EcoSilence Drive® motorjai kifogástalan minőségű anyagokból, gondosan megtervezett és tesztelt, modern gyártási technológiával készülnek, így garantálva a végfelhasználóknak a gondtalan mosás élményét, a nagyobb teljesítményt és a sokkal hosszabb élettartamot.

A promócióban való részvételhez nem kell mást tennie, mint vásárolnia a részvételi szabályzatban is szereplő Bosch Serie4Serie6Serie8 vagy Home Professional EcoSilence Drive® motorral rendelkező mosógépek közül egyet, majd a vásárlást követő 8 héten belül regisztrálnia saját és készüléke adatait a www.bosch-home.com/hu/promociok/mosogep10evmotor weboldalon.

 

Promóciós időszak: 2020. január 1-től visszavonásig

Promócióban résztvevő készülékek: Bosch Serie4, Serie6, Serie8 vagy Home Professional EcoSilence Drive® motorral rendelkező mosógépek.*

Részletek és résztvevő készülékek a garanciális feltételekben a www.bosch-home.com/hu/promociok/mosogep10evmotor weboldalon.

 
Vissza az előző oldalra!
SIHO Design Kft. - Magyar